FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers MASERATI

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Juiste wiellager voor uw MASERATI

Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Let op of het geluid harder of zachter wordt.

Verschillende wiellagers op uw auto

Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORDFIATRENAULTSUBARUVW VOLKSWAGENDAIMLER. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Perslagers voor uw auto

Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren.