Facebook

Wiellagers MASERATI

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagers MASERATI

Wiellagers op uw auto

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers.

Wiellagers die geluid maken

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDVBMWASTON MARTIN. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Je kunt bij ons betalen via overboeking en PayPal Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur.

Wiellagers kopen MASERATI

Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, Pagid, Zimmermann, Bosch, Textar, Bendix en ABS Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Demonteren is geen lastige klus.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.