FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers MERCEDES-BENZ

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Perslagers voor uw MERCEDES-BENZ

Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Verschillende wiellagers op uw auto

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZMASERATISAAB.

Juiste wiellager voor uw auto

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers.