Facebook

Wiellagers OLDSMOBILE

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagers OLDSMOBILE

Wiellagers kopen OLDSMOBILE

Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig. De centrale moer borgt de naaf of lagers. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.

Wiellagers die geluid maken

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.

Wiellagers op uw auto

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.