FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers OLDSMOBILE

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Perslagers voor uw OLDSMOBILE

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Bij montage altijd op de buitenste ring persen.

Verschillende wiellagers op uw auto

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.

Juiste wiellager voor uw auto

Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent. De centrale moer borgt de naaf of lagers. Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%.