FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers PLYMOUTH

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Verschillende wiellagers op uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACBEDFORDSAAB. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.

Juiste wiellager voor uw PLYMOUTH

De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is. Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers.

Perslagers voor uw auto

Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen.