FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers PONTIAC

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Verschillende wiellagers op uw auto

Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Juiste wiellager voor uw PONTIAC

Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brembo en Brakemax Een wiellager krijgt grote krachten te verduren.

Perslagers voor uw auto

Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent. Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers.