Facebook

Wiellagers TESLA

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Voor welk model TESLA

Wiellagers TESLA

Wiellagers kopen TESLA

A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo.

Wiellagers op uw auto

Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, ABS en Brakemax Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Je kunt bij ons betalen via PayPal en iDeal

Wiellagers die geluid maken

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVOMAZDAKIA. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. Let op of het geluid harder of zachter wordt. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Producten
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.