Facebook

Wiellagers VW VOLKSWAGEN

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Voor welk model VW VOLKSWAGEN

Wiellagers VW VOLKSWAGEN

Wiellagers op uw auto

De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUSMGHYUNDAIMASERATICHEVROLET. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Wiellagers kopen VW VOLKSWAGEN

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Wiellagers die geluid maken

De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto. Een defect lager heeft speling of maakt geluid. Let op of het geluid harder of zachter wordt.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.