FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers VW VOLKSWAGEN

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Perslagers voor uw VW VOLKSWAGEN

Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden.

Juiste wiellager voor uw auto

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. De magneet kant testen met een ijzerdeel.

Verschillende wiellagers op uw auto

Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLNHYUNDAIMASERATISUBARU. Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt. Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen.