FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd.

Herken een krom wielnaaf op uw auto

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.