FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Wielnaven ASTON MARTIN

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaven ASTON MARTIN

Wielnaaf voor uw ASTON MARTIN bestellen

Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. Een defect lager heeft speling of maakt geluid.

Slingering in uw wielnaaf

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Een wiellager mag je niet horen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARULAMBORGHINIVW VOLKSWAGENSKODAMASERATIPORSCHE. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers.

Producten
Wielnaaf achterzijde, links of rechts
Artikelnr: 201598
100,66
287,60
incl. BTW