Facebook

Wielnaven BEDFORD

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaven BEDFORD

Slingering in uw wielnaaf

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuw handremmechanisme en nieuwe veren. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. Houdt u altijd rekening met feestdagen, zondagen en weekend.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Elke BEDFORD heeft een eigen VIN-nummer. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.