FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven BUICK

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Herken een krom wielnaaf op uw BUICK

Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOONISSANLADARENAULT. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig.