FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven CHEVROLET CAPTIVA SPORT

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01-2007 tot heden
100
136
Terreinwagen gesloten

Herken een krom wielnaaf op uw CHEVROLET CAPTIVA SPORT

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CHEVROLET, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is. Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIATOYOTAPEUGEOTSSANGYONG. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.