FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven CHEVROLET MALIBU (V300)

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Herken een krom wielnaaf op uw CHEVROLET MALIBU (V300)

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOOBMWDAFAUDIOLDSMOBILE. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CHEVROLET past. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.