FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven CHEVROLET NUBIRA Sedan

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Herken een krom wielnaaf op uw CHEVROLET NUBIRA Sedan

Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. De centrale moer borgt de naaf of lagers. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. Elke CHEVROLET heeft een eigen VIN-nummer.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Een wiellager mag je niet horen. Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes.