FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven CHEVROLET TRANS SPORT

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Wielnaaf voor uw CHEVROLET TRANS SPORT bestellen

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring.

Herken een krom wielnaaf op uw CHEVROLET

Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De wegligging is een stuk minder. Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift.