Facebook

Wielnaven DACIA

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaven DACIA

Wielnaaf voor uw DACIA bestellen

Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

Slingering in uw wielnaaf

Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.