FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven DAF

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Herken een krom wielnaaf op uw DAF

De magneet kant testen met een ijzerdeel. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. Door de lagers draait het wiel geruisloos rond.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUSSSANGYONGLADA. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.