FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven DAIMLER

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw DAIMLER komen. Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen.

Herken een krom wielnaaf op uw auto

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Wielnaven en wiellagers met abs sensoren. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken.