FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven FERRARI

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf voor uw FERRARI bestellen

Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Demonteren is geen lastige klus. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Gietijzer komt minder veel voor als component. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Herken een krom wielnaaf op uw auto

Bij montage altijd op de buitenste ring persen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MGMAZDAIVECOLINCOLN. Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten.