Facebook

Wielnaven FERRARI

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaven FERRARI

Slingering in uw wielnaaf

Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORDRENAULTSMARTPORSCHE. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FERRARI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.