FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven FORD COUGAR (EC_)

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
08-1998 tot heden
96
131
Coupé

Herken een krom wielnaaf op uw FORD COUGAR (EC_)

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Wielnaaf voor uw FORD bestellen

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. De centrale moer borgt de naaf of lagers. Bij montage altijd op de buitenste ring persen.