FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven FORD FIESTA Bestelwagen (JV_)

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuwe pistons en nieuw handremmechanisme. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen.

Herken een krom wielnaaf op uw FORD FIESTA Bestelwagen (JV_)

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Wielnaaf voor uw FORD bestellen

Bij montage altijd op de buitenste ring persen. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.