FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven FORD MONDEO I Turnier (BNP)

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Herken een krom wielnaaf op uw FORD MONDEO I Turnier (BNP)

Bij montage altijd op de buitenste ring persen. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FORD. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De wegligging is een stuk minder. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

De magneet kant testen met een ijzerdeel. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Pers wiellagers moeten geperst worden. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.