FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven FORD TRANSIT TOURNEO

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10-2011 tot heden
92
125
Bus

Herken een krom wielnaaf op uw FORD TRANSIT TOURNEO

Door de lagers draait het wiel geruisloos rond. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FORD. De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wiellagers worden vaak per as vervangen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water.