FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven FORD TRANSIT TOURNEO (FC_ _)

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Door de lagers draait het wiel geruisloos rond. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FORD TRANSIT TOURNEO (FC_ _) past. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Wielnaaf voor uw FORD bestellen

Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Herken een krom wielnaaf op uw auto

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid, Bosch, Brembo, TRW, Zimmermann, ATE, Bendix, ABS, Lucas, Textar, Pagid en Rofren De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.