Facebook

Wielnaven HONDA NSX I Coupé

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Wielnaven HONDA NSX I Coupé

Slingering in uw wielnaaf

Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDACHEVROLETDAFLAND ROVERSEATVW VOLKSWAGEN. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw HONDA NSX I Coupé komen. A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Wielnaaf voor uw HONDA bestellen

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen.