FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven HONDA NSX I Coupé (NA)

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring.

Wielnaaf voor uw HONDA NSX I Coupé (NA) bestellen

Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's. Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig. Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is. Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Herken een krom wielnaaf op uw HONDA

De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig. Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.