Wielnaven HYUNDAI ACCENT III (MC)

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Herken een krom wielnaaf op uw HYUNDAI ACCENT III (MC)

De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Wiellagers worden vaak per as vervangen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw HYUNDAI past. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVERISUZUBMWGMCINFINITI. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten.