Facebook

Wielnaven HYUNDAI ACCENT III

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
11-2005 tot 11-2010
71
97
Hatchback
11-2005 tot 11-2010
81
110
Hatchback
11-2005 tot 11-2010
82
112
Hatchback

Wielnaven HYUNDAI ACCENT III

Wielnaaf voor uw HYUNDAI ACCENT III bestellen

Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Elke HYUNDAI heeft een eigen VIN-nummer.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Pers wiellagers moeten geperst worden. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?

Slingering in uw wielnaaf

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten.