Facebook

Wielnaven ISUZU

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaven ISUZU

Wielnaaf voor uw ISUZU bestellen

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Wiellagers worden bij de apk keuring getest.

Slingering in uw wielnaaf

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUSROVERNISSAN. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Een wiellager mag je niet horen. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.