FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven ISUZU

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Brembo, Bendix, Zimmermann, Lucas en Textar Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen.

Herken een krom wielnaaf op uw ISUZU

Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De wegligging is een stuk minder. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent. Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten.