Facebook

Wielnaven IVECO

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaven IVECO

Slingering in uw wielnaaf

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw IVECO past.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.