FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven IVECO

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Herken een krom wielnaaf op uw IVECO

Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Demonteren is geen lastige klus. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt. De magneet kant testen met een ijzerdeel.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op.