Facebook

Wielnaven LADA

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaven LADA

Slingering in uw wielnaaf

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is. Wiellagers worden bij de apk keuring getest. En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Wielnaaf voor uw LADA bestellen

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix, ATE, TRW, Bosch, ABS, Jurid, Textar, Pagid en Brembo De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.