FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven LADA

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Herken een krom wielnaaf op uw LADA

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid, Lucas en TRW Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAIMINISUZUKIBEDFORDDAF. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor.