FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven LAMBORGHINI

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf voor uw LAMBORGHINI bestellen

Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving. Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIATPONTIACHYUNDAIAUDI. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Herken een krom wielnaaf op uw auto

Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak.