Facebook

Wielnaven LINCOLN

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaven LINCOLN

Wielnaaf voor uw LINCOLN bestellen

Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop.

Slingering in uw wielnaaf

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.