FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven LINCOLN

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARUBUICKSMARTSSANGYONG. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LINCOLN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.

Herken een krom wielnaaf op uw auto

Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuw handremmechanisme en nieuwe veren. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken.