Facebook

Wielnaven MERCEDES-BENZ

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Voor welk model MERCEDES-BENZ

Wielnaven MERCEDES-BENZ

Slingering in uw wielnaaf

Demonteren is geen lastige klus. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDIPEUGEOTOLDSMOBILEROVERVAUXHALL. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. De centrale moer borgt de naaf of lagers. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. Let op of het geluid harder of zachter wordt.

Producten
Wielnaaf achterzijde, links of rechts
Artikelnr: 201113
48,12
130,06
incl. BTW

Wielnaaf achterzijde, links of rechts
Artikelnr: 201141
46,46
129,07
incl. BTW

Wielnaaf achterzijde, links of rechts
Artikelnr: 201113
48,12
130,06
incl. BTW

Wielnaaf achterzijde, links of rechts
Artikelnr: 201141
46,46
129,07
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.