FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven MERCEDES-BENZ

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De centrale moer borgt de naaf of lagers. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILEPONTIACMITSUBISHILANCIA. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager.

Herken een krom wielnaaf op uw auto

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.