Facebook

Wielnaven OLDSMOBILE

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaven OLDSMOBILE

Slingering in uw wielnaaf

Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren.

Wielnaaf voor uw OLDSMOBILE bestellen

Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMCHONDAROVERLEXUSALFA ROMEO. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop.