FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven PONTIAC

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Herken een krom wielnaaf op uw PONTIAC

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHIRENAULTCITROENMINI. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Let op of het geluid harder of zachter wordt. En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid.