FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven SSANGYONG

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Herken een krom wielnaaf op uw SSANGYONG

Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

De magneet kant testen met een ijzerdeel. Wiellagers worden bij de apk keuring getest. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen.