Facebook

Wielnaven SSANGYONG

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaven SSANGYONG

Slingering in uw wielnaaf

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wij controleren altijd bij de SSANGYONG dealer of de onderdelen passen op uw auto. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.