FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven VW VOLKSWAGEN

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Herken een krom wielnaaf op uw VW VOLKSWAGEN

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig. Je kunt bij ons betalen via MisterCash De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.