FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Defecte draagarm herkennen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSULINCOLNNISSANINFINITISEATJEEP. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Slijtage aan fuseekogel en draagarmrubber zijn hevig door dit bewegen en scharnieren, ook het weer speelt hier een rol in denk aan vorst en pekel deze tasten de rubbers aan.

Voorste draagarm inspecteren

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Draagarmrubbers moeten stijf zijn. Het beste is om de auto op een brug of krik te zetten zodat alles goed zichtbaar is demonteer alle delen die het zicht op de draagarm kunnen belemmeren, zodra de auto stabiel staat kunt u beginnen met de moer los te draaien van de fuseekogel. Trillende remschijven kunnen als oorzaak een defecte arm hebben.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Goede schokbrekers voorkomen slijtage aan de draagarm. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Wanneer is een draagarm juist voor mijn auto? Te Goedkope auto onderdelen zijn vaak niet gekeurd.