FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen AUDI

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Voorste draagarm inspecteren

Goede schokbrekers voorkomen slijtage aan de draagarm. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. De spiraalveer is ook aan de reactiearm gemonteerd. Bonkend geluid bij de voor wielen betekend ,nieuw monteren.

Defecte draagarm herkennen

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, Brembo en ABS Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Rubber zorgt voor flexibiliteit. Rubbers kunnen uitdrogen. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.