FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

Draagarmen AUDI

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Draagarmen AUDI

De juiste draagarm vinden voor uw AUDI

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het auto kenteken geeft niet altijd de juiste arm weer. Een draagarm op de auto zorgt voor de juiste wegligging.

Draagarm monteren op uw auto

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODAMAZDAALFA ROMEODACIA. Gebroken spiraalveer is een apk punt.

Defecte draagarm herkennen

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Een reactiearm demonteren is eenvoudig. Dit geld hetzelfde voor de productgroep stuurdelen.