FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen BMW

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Voorste draagarm inspecteren

Een reactiearm demonteren is eenvoudig. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. Schroefdraad kan kapot gedraaid worden met demonteren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Fabrikanten zijn FEBI TRW LENFORDER ABS. Autopartsonline.nl heeft vaste montage tarieven voor stuurdelen.

Defecte draagarm herkennen

Vul uw kenteken in op de website en de juiste onderdelen worden direct getoond. Fuseekogels maken deel uit van de arm. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuwe pistons, nieuw handremmechanisme, nieuwe rubberdelen en nieuwe veren.