Facebook
BLACK FRIDAY SALE! TOT 69% KORTING OP ALLES!

Draagarmen BUICK

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Draagarmen BUICK

De juiste draagarm vinden voor uw BUICK

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De spiraalveer is ook aan de reactiearm gemonteerd. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Draagarm monteren op uw auto

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Defecte draagarm herkennen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMWDODGETESLADAIHATSUCHEVROLET. Een draagarm is een veiligheidsonderdeel van de auto. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Reactiearm verbind bewegende delen voertuig.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.