FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen BUICK

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Voorste draagarm inspecteren

Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. De fuseekogel heeft een conisch gedeelte. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BUICK, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een draagarm op de auto zorgt voor de juiste wegligging.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Het wegdek is bepalend voor de slijtage. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Defecte draagarm herkennen

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Goede schokbrekers voorkomen slijtage aan de draagarm. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.