FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen CADILLAC

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Defecte draagarm herkennen

Losse fuseekogels monteren loont vaak niet. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZCHRYSLERDAIMLERDAF. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CADILLAC past. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Een stabilisatorstang zit ook aan het chassis en draagarm.

Draagarmen bestellen voor uw auto

De spiraalveer is ook aan de reactiearm gemonteerd. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Je kunt bij ons betalen via PayPal Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Voorste draagarm inspecteren

Materialen zijn vaak gietstaal of aluminium. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is over het algemeen niet zo moeilijk er is geen speciaal gereedschap voor nodig om deze te vervangen, wel wordt geadviseerd om de complete draagarm te vervangen dit omdat het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers thuis bijna niet mogelijk is zonder een pers.