Facebook
BLACK FRIDAY SALE! TOT 69% KORTING OP ALLES!

Draagarmen CADILLAC

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Draagarmen CADILLAC

Defecte draagarm herkennen

Montage kunt u zelf doen ,of bij een garagebedrijf. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De schokbreker zit gemonteerd aan de draagarm. ABS is een A-merk voor auto onderdelen.

De juiste draagarm vinden voor uw CADILLAC

Hoe bestel ik dan de juiste ? Wij controleren altijd via uw chassisnummer. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Het beste is om de auto op een brug of krik te zetten zodat alles goed zichtbaar is demonteer alle delen die het zicht op de draagarm kunnen belemmeren, zodra de auto stabiel staat kunt u beginnen met de moer los te draaien van de fuseekogel. Draagarmrubbers moeten stijf zijn.

Draagarm monteren op uw auto

Een stabilisatorstang is goedkoop en snel gemonteerd. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODAMGGMC. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Als alles los is gedraaid dan kan er met een hefboom de fuseekogel kant naar beneden gedrukt worden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.