FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen CHEVROLET

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Draagarmen bestellen voor uw CHEVROLET

Een autowiel moet links en rechts kunnen bewegen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORDNISSANMERCEDES-BENZKIALOTUS. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Defecte draagarm herkennen

Het assortiment heeft meer dan 8000 artikelnummers. Draai nu de rest van de moeren los (draagarmrubber) nu kan de draagarm eronder vandaan. Reactiearm verbind bewegende delen voertuig. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Voorste draagarm inspecteren

Rubbers kunnen uitdrogen. De fuseekogel heeft een conisch gedeelte. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Bij de APK-keuring van uw uw auto komt de slijtage van draagarmen en stuurdelen snel aan het licht.