Facebook

Draagarmen CHEVROLET

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Voor welk model CHEVROLET?

Draagarmen CHEVROLET

Draagarm monteren op uw auto

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDAOPELLEXUSLAMBORGHINI. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. De complete arm vervangen is vaak goedkoper. Het wegdek is bepalend voor de slijtage.

Defecte draagarm herkennen

Fuseekogels worden vaak geperst. Soms wordt een fuseekogel geschroefd. Bij de APK-keuring van uw uw auto komt de slijtage van draagarmen en stuurdelen snel aan het licht. Altijd de juiste voor uw auto via kenteken invoer. Je kunt bij ons betalen via AfterPay en iDeal Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

De juiste draagarm vinden voor uw CHEVROLET

Stuurdelen kopen met minimaal 60% korting. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Producten