FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen CHRYSLER

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Draagarmen bestellen voor uw CHRYSLER

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Defecte draagarm herkennen

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALLOPELLDV. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Draai nu de rest van de moeren los (draagarmrubber) nu kan de draagarm eronder vandaan. Apk keuren van de auto is voor uw veiligheid.

Voorste draagarm inspecteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Vervang tijdig de onderdelen van uw auto. Het chassis moet aan het wiel verbonden worden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.