FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen CITROEN

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Voorste draagarm inspecteren

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Om rekening te houden met zo min mogelijk slijtage van de draagarm is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden, niet te hard over drempels rijden grote hobbels en/of diepe kuilen vermijden. Elke CITROEN heeft een eigen VIN-nummer. Het assortiment heeft meer dan 8000 artikelnummers.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren en nieuwe glijbussen. Fabrikanten zijn FEBI TRW LENFORDER ABS. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer.

Defecte draagarm herkennen

Reactiearm verbind bewegende delen voertuig. Hoe bestel ik dan de juiste ? Wij controleren altijd via uw chassisnummer. Vul uw kenteken in op de website en de juiste onderdelen worden direct getoond. Bij de APK-keuring van uw uw auto komt de slijtage van draagarmen en stuurdelen snel aan het licht.