Facebook

Draagarmen DACIA

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Draagarmen DACIA

De juiste draagarm vinden voor uw DACIA

Het auto kenteken geeft niet altijd de juiste arm weer. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het assortiment heeft meer dan 8000 artikelnummers. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel.

Draagarm monteren op uw auto

Bonkend geluid bij de voor wielen betekend ,nieuw monteren. Vaak denkt men dan aan kromme remschijven, terwijl het probleem uit de draagarmrubbers of te veel speling van een fuseekogel komt Een defecte draagarm of fuseekogel kan er tevens voor zorgen dat u een licht trillend stuur krijgt tijdens het remmen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Defecte draagarm herkennen

De achteras van de auto heeft ook draagarmen. Een draagarm op de auto zorgt voor de juiste wegligging. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop.

Producten
Draagarm voorzijde, links, onder
Artikelnr: 210991
40,16
95,62
incl. BTW

Draagarm voorzijde, rechts, onder
Artikelnr: 211548
48,62
121,54
incl. BTW

Draagarm voorzijde, rechts, onder
Artikelnr: 210992
40,16
108,54
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.