FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen DACIA

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Draagarmen bestellen voor uw DACIA

Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo.

Voorste draagarm inspecteren

Een draagarm is een veiligheidsonderdeel van de auto. De fuseekogel heeft een conisch gedeelte. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMWDAFMGHONDA. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Defecte draagarm herkennen

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Vervang tijdig de onderdelen van uw auto. Bij de APK-keuring van uw uw auto komt de slijtage van draagarmen en stuurdelen snel aan het licht. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu.