FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen DAEWOO

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Defecte draagarm herkennen

Goede conditie van de stuurdelen geeft een strak sturende auto. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. De bevestigingsbouten kunnen ook slijten. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw DAEWOO. Een auto die naar links of rechts trekt wordt afgekeurd bij de apk keur.

Voorste draagarm inspecteren

De schokbreker zit gemonteerd aan de draagarm. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Slijtage aan fuseekogel en draagarmrubber zijn hevig door dit bewegen en scharnieren, ook het weer speelt hier een rol in denk aan vorst en pekel deze tasten de rubbers aan.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Vaak denkt men dan aan kromme remschijven, terwijl het probleem uit de draagarmrubbers of te veel speling van een fuseekogel komt Een defecte draagarm of fuseekogel kan er tevens voor zorgen dat u een licht trillend stuur krijgt tijdens het remmen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEPHYUNDAICITROENIVECOALFA ROMEO. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.