Facebook

Draagarmen DAEWOO

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Voor welk model DAEWOO

Draagarmen DAEWOO

Draagarm monteren op uw auto

Draagarmbussen krijgen vaak speling. Je kunt bij ons betalen via Creditcard, PayPal en AfterPay De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Chassis onderdelen slijten hard.

Defecte draagarm herkennen

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Een draagarm is een veiligheidsonderdeel van de auto. Een auto die naar links of rechts trekt wordt afgekeurd bij de apk keur. Elke DAEWOO heeft een eigen VIN-nummer. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component.

De juiste draagarm vinden voor uw auto

Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Afgebroken reactiearmen komen zelden voor. Vervangen van de bussen in de auto is noodzakelijk.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.