Facebook

Draagarmen DAF

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Draagarmen DAF

De juiste draagarm vinden voor uw DAF

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Draagarm monteren op uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIATASTON MARTINBUICKMGRENAULT. Hoe bestel ik dan de juiste ? Wij controleren altijd via uw chassisnummer. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De spiraalveer is ook aan de reactiearm gemonteerd.

Defecte draagarm herkennen

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Het is over het algemeen niet zo moeilijk er is geen speciaal gereedschap voor nodig om deze te vervangen, wel wordt geadviseerd om de complete draagarm te vervangen dit omdat het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers thuis bijna niet mogelijk is zonder een pers. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.