FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen DAF

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Defecte draagarm herkennen

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Chassis onderdelen slijten hard. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw DAF komen.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Als alles los is gedraaid dan kan er met een hefboom de fuseekogel kant naar beneden gedrukt worden. Om rekening te houden met zo min mogelijk slijtage van de draagarm is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden, niet te hard over drempels rijden grote hobbels en/of diepe kuilen vermijden. Draai nu de rest van de moeren los (draagarmrubber) nu kan de draagarm eronder vandaan. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMCDACIADAEWOOPONTIACHYUNDAI. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Voorste draagarm inspecteren

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Fuseekogels worden vaak geperst. Soms wordt een fuseekogel geschroefd. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.