FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen DAIHATSU

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Voorste draagarm inspecteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw DAIHATSU komen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Om rekening te houden met zo min mogelijk slijtage van de draagarm is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden, niet te hard over drempels rijden grote hobbels en/of diepe kuilen vermijden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu.

Defecte draagarm herkennen

Bij de APK-keuring van uw uw auto komt de slijtage van draagarmen en stuurdelen snel aan het licht. De fuseekogel heeft een conisch gedeelte. Slijtage aan fuseekogel en draagarmrubber zijn hevig door dit bewegen en scharnieren, ook het weer speelt hier een rol in denk aan vorst en pekel deze tasten de rubbers aan. Reactiearm verbind bewegende delen voertuig. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Wanneer is een draagarm juist voor mijn auto? Te Goedkope auto onderdelen zijn vaak niet gekeurd. Een draagarm op de auto zorgt voor de juiste wegligging. Het wiel is door de reactiearm verbonden met het chassis. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.