FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen DAIMLER

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Voorste draagarm inspecteren

Vul uw kenteken in op de website en de juiste onderdelen worden direct getoond. Voertuigen in nederland moeten goed gekeurde onderdelen hebben. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw DAIMLER past. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Keurmerken zijn afgegeven aan Europesche fabrikanten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Het beste is om de auto op een brug of krik te zetten zodat alles goed zichtbaar is demonteer alle delen die het zicht op de draagarm kunnen belemmeren, zodra de auto stabiel staat kunt u beginnen met de moer los te draaien van de fuseekogel. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Defecte draagarm herkennen

Reactiearm verbind bewegende delen voertuig. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECORENAULTCITROENINFINITI. Een autowiel moet links en rechts kunnen bewegen.