Facebook

Draagarmen DAIMLER

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Voor welk model DAIMLER

Draagarmen DAIMLER

Defecte draagarm herkennen

Trillende remschijven kunnen als oorzaak een defecte arm hebben. De complete arm vervangen is vaak goedkoper. De spiraalveer is ook aan de reactiearm gemonteerd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINIMERCEDES-BENZGMCSUZUKI. Afgebroken reactiearmen komen zelden voor.

De juiste draagarm vinden voor uw DAIMLER

De bevestigingsbouten kunnen ook slijten. Een auto die naar links of rechts trekt wordt afgekeurd bij de apk keur. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt.

Draagarm monteren op uw auto

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Bonkend geluid bij de voor wielen betekend ,nieuw monteren. Voertuigen in nederland moeten goed gekeurde onderdelen hebben. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.