FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen DODGE

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Voorste draagarm inspecteren

Een aantal kenmerken van slijtage zijn: krakend geluid bij rijden over drempels, gebonk bij rijden over onverharde wegen, scheeftrekken naar een bepaalde kant tijdens het rijden, ook kunnen de banden meer slijtage vertonen dan gewoonlijk. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw DODGE past. Onze draagarmen worden in meer dan 10.000 garages gemonteerd. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Defecte draagarm herkennen

Een stabilisatorstang zit ook aan het chassis en draagarm. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Rubbers kunnen uitdrogen. Stuurdelen kopen met minimaal 60% korting.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Goede conditie van de stuurdelen geeft een strak sturende auto. Bij RemDiscounter.nl bent u ervan verzekerd dat u de juiste draagarm besteld wij controleren elke bestelling op juistheid voordat wij deze gaan versturen, als wij er niet zeker van zijn dat de auto-onderdelen niet juist zijn besteld dan nemen wij direct contact met u op. Gebroken spiraalveer is een apk punt. Vul uw kenteken in op de website en de juiste onderdelen worden direct getoond.